top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıDidem YILDIRIM

Bloguma hoÅŸgeldiniz...

Merhaba,

Öncelikle hepiniz bloguma hoş geldiniz. Ben Didem YILDIRIM. Uzun zamandır aklımda olan ‘acaba bu işin altından kalkabilir miyim?’ sorusunu da düşünerek blogumu açtım. Blogum daha çok alanında bilgi sahibi olduğum; reklam ve sanat alanına hitap eden Marka Kimliği, Logo & Amblem Tasarımları, Ambalaj Tasarımları ve Yaratıcı Reklamlar'ın görsel iletişim dili ve tabiki dem imzasını taşıdığı portre çalışmalarımda kullandığım teknikler ile ilgili ipuçları ve bilgi makalelerini siz okurlar ile paylaşacağım. Tabiki bu bilgileri okurken Marka oluşturma ve Yeni nesil pazarlama felsefesinin öz temellere dayandırılan ipuçlarını

bulacaksınız. Ve son olarak (şuan sabırsızlıkla paylaşmayı beklediğim) dijital çağın yeniliklerinden bahsediyor olacağım.


Blogumun ziyaretçi kitlesine göre ilerleyen zamanlarda kategorileri de artacaktır. Yazacağım makalelerde mümkün olduğunca özgün olmaya ve anlatılabilir, uygulanabilir şekilde belirtmeye çalışacağım.

Umarım blogum uzun yıllar internet serüveninde sizlerin sayesinde ayakta olur ve şimdiden takipleriniz için teşekkür eder ‘favori bloğunuz’ olmamı da dilerim.



32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page